Ориз с къри и моркови

5 декември 2017
Ориз с къри и моркови

Продукти

 

  • 300 г Бисерен ориз PANINO
  • 2 с. л. олио
  • 2 с. л. масло
  • 100 г гъби
  • 1 чушка
  • 2 моркова
  • 2 ск. чесън
  • 1-2 ч. л. къри
  • сол, черен пипер

 

Приготвяне

 

  1. Прегледайте и измийте Бисерен ориз PANINO.
  2. Сварете го на бавен огън.
  3. Запържете настърганите на едро моркови, чушка и гъби в загретите масло и олио.
  4. Добавете ситно нарязания чесън и запържете за 1 минута.
  5. Изсипете сварения ориз при запържените зеленчуци, прибавете кърито и разбъркайте.
  6. Посолете на вкус и сервирайте.